kkv top100 logo
kkv top100 logo

Tervezzen jobb jövő évet

2021 november 18.
Megosztás:
Action Coach
Hiszi vagy nem, mindjárt itt van 2022, a következő üzleti év! Ez a pár hét, ami még hátra van 2021-ből, hamar elrepül. Ezek a napok az üzletemberek jelentős része számára a TERVEZÉS napjait jelentik, mit TESZNEK 2022-ben, s ha EREDMÉNYEKET szeretnénk látni az újévben, már az első negyedévben is, itt a CSELEKVÉS ideje: elsült a tervezői startpisztoly! Fegyvertisztogatási akciót hirdetünk!
Egy hosszabb értékesítési ciklusú ágazatban a 2022 első negyedévi változásokat 2021-ben kell megalapozni. Érdemes magunk elé idézni a tényeket, hogy 1 %-nyi javulás minden héten nem 54 %, hanem 67 % növekedést hoz magával éves szinten.

Az ActionCOACH Magyarország csapata nevében a legjobbakat kívánom Önnek és vállalkozásának a prosperáló új évre, s ne feledje: ahhoz, hogy az ideitől eltérő (javuló) eredményeket kapjon a következő évben, másként kell tekintenie az üzletre, s ez az újragondolás a tervezéssel kaphatja meg a szükséges alapozást! Ehhez ötleteket adunk, mi több, konkrét tervezési segédletekhez jut workshopunkon!
Jelentkezni itt tud!
Szilágyi László ML
ActionCOACH Magyarország
crossmenu