kkv top100 logo
kkv top100 logo

proMO2021 – minielemzések, videóinterjúk az eladásösztönzésről

2021 november 14.
Megosztás:
A marketing aktivitások, értékesítés támogatás témakörében szakértői partnerünkként az A4C Marketing Kft., az elkövetkező időszakban több alkalommal fog a területhez kapcsolódó szakmai tartalmat megosztani, proMO2021 videó interjú sorozatuk az eladásösztönzés világában felmerülő kihívásokra reflektál.

Kihívások a vásárlásösztönzés világában: digitalizáció – innováció – költséghatékonyság! Ezekkel a kulcsszavakkal közelíti meg a proMO2021 videóinterjú sorozat az idei évben zajló folyamatokat, melyeket szakértők értelmeznek és marketing szempontú megvilágításba helyeznek. Emellett kiemelt témája, hogy miképpen segítheti a marketing a pandémia alatt és után a cégek és a márkák megerősödését.
Hogyan lehet növelni a vásárlási folyamat hatékonyságát?
Miként ismerhetőek fel, és hogyan háríthatók el a vásárlást gátló tényezők?
Miként hasznosítható az agyi folyamatok követésének módszere a vásárlási szituációban?
Az első videóban dr. Réti István (IT Research divízióvezető, Forma Display Kft.) beszél a vásárlói észlelések méréséről és arról hogyan érthetjük meg jobban a vásárló döntéseit. Ismerje meg az izgalmas, új módszert, mely a Mesterséges Intelligencia segítségével és szemkamerás rögzítéssel jut közvetlen adatokhoz a vásárlóktól a vásárlás pillanatában!

A4C Marketing Kft - Kik vagyunk, miben tudjuk üzleti céljaik elérését segíteni? Költséghatékony fogyasztói promóciók, nyereményjátékok lebonyolításával foglalkozunk több mint 20 éve. Felajánljuk szakértői tudásunkat és kapacitásunkat marketingaktivitások megvalósításához, szívesen bekapcsolódunk vásárlóik lojalitásának növelésébe, vagy vevőadatbázisuk aktivizálásába is.
crossmenu