kkv top100 logo
kkv top100 logo

Networking, azaz az üzleti kapcsolatépítés művészete

2021 december 3.
Megosztás:
A program házigazdája Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting és a Videotrening.hu alapítója, 20 éven keresztül vezette az amerikai reklámóriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. A szórakoztató, könnyen elsajátítható tudásanyagokat tartalmazó tréningjeinek egyik különlegessége a számtalan felidézett, rendkívül tanulságos megtörtént eset. E gyakorlatias megközelítésnek köszönhetően a ma megtanultakból már holnap profitálsz.
Serényi János
Videótréning
normál ár:
39000 Ft + ÁFA
KKV TOP100
kedvezményes ár:
29000 Ft + ÁFA
A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás oldalon add meg a
KKVTOP100
kuponkódot!
„Ha az emberek szeretnek, akkor hallgatnak rád. Ha bíznak benned, akkor üzletet is kötnek veled.” – vallja joggal a világhírű menedzsmentguru, Zig Ziglar.
A tudatos networking, az üzleti siker egyik legfontosabb eszközeként, pontosan az ehhez szükséges kapcsolatrendszert hozza létre átgondoltan, megtervezetten. Itt is a marketing egyik alapelvárása érvényesül, miszerint a célcsoportjaim számára szegmentált, megfelelő stílusú üzeneteket küldök a megkülönböztető értékeimről.
Ápolom a kapcsolataimat, miközben újakat hozok létre. Gyűjtöm a visszacsatolásokat, tanulok belőlük. Igyekszem mind többet adni, nyújtani a kapcsolati hálóm tagjainak, miközben élvezem az ebből fakadó előnyöket.
Tudom, mindez elméletben nagyon könnyű. Megvalósítani nehéz. Legalábbis addig, amíg nem sajátítod el ezen videótréning rendkívül gyakorlatias, sok példával illusztrált tudásanyagát.
Ráadásul most ezt egy igen kedvezményes árért teheted meg. Hogy tetszik a lenti videó?

Tovább a tréning oldalára
crossmenu