kkv top100 logo
kkv top100 logo

Networking, azaz az üzleti kapcsolatépítés művészete

2021 december 3.
Megosztás:
A program házigazdája Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting és a Videotrening.hu alapítója, 20 éven keresztül vezette az amerikai reklámóriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. A szórakoztató, könnyen elsajátítható tudásanyagokat tartalmazó tréningjeinek egyik különlegessége a számtalan felidézett, rendkívül tanulságos megtörtént eset. E gyakorlatias megközelítésnek köszönhetően a ma megtanultakból már holnap profitálsz.
A szerző ajánlása
„Az üzleti életben dolgozók (is) sokfélék. Vannak a lehengerlők, a visszafogottabbak, a könnyen kapcsolatot építők, a nehezebben ismerkedők stb. Ugyanakkor akármelyik csoportba tartozol, az üzlet, a növekedés megköveteli, hogy folyamatosan építsd a kapcsolataidat üzletfelekkel, véleménybefolyásolókkal, döntéshozókkal stb. A teendők könnyen elsajátíthatóak e kurzusból.”
Dr. Serényi János
Aki már kipróbálta
„Ezt a témát – ráadásul így – minden cégnél kötelező tantárggyá kellene tenni.”
Farkas Sándor
vezérigazgató, Fórum Hungary

„Ha az emberek szeretnek, akkor hallgatnak rád. Ha bíznak benned, akkor üzletet is kötnek veled.” – vallja joggal a világhírű menedzsmentguru, Zig Ziglar.
A tudatos networking, az üzleti siker egyik legfontosabb eszközeként, pontosan az ehhez szükséges kapcsolatrendszert hozza létre átgondoltan, megtervezetten. Itt is a marketing egyik alapelvárása érvényesül, miszerint a célcsoportjaim számára szegmentált, megfelelő stílusú üzeneteket küldök a megkülönböztető értékeimről.
Ápolom a kapcsolataimat, miközben újakat hozok létre. Gyűjtöm a visszacsatolásokat, tanulok belőlük. Igyekszem mind többet adni, nyújtani a kapcsolati hálóm tagjainak, miközben élvezem az ebből fakadó előnyöket.
Tudom, mindez elméletben nagyon könnyű. Megvalósítani nehéz. Legalábbis addig, amíg nem sajátítod el ezen videótréning rendkívül gyakorlatias, sok példával illusztrált tudásanyagát.
Ráadásul most ezt egy igen kedvezményes árért teheted meg. Hogy tetszik a lenti videó?

Itt bepillanthatsz az anyagba
Ezt is érdemes megnézned!
Videótréning
normál ár:
39 000 Ft+Áfa
KKV TOP100
kedvezményes ár:
29 000 Ft+Áfa
Tavaszi kedvezmény:
19 500 Ft+Áfa
csak május 26-ig érvényes! 
A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás oldalon add meg a
KKVTOP100
KKV-MÁJUS
kuponkódot!
Megvásárolom
crossmenu