kkv top100 logo
kkv top100 logo

Kommunikációs konfliktusok kezelése az üzleti életben

2021 december 17.
Megosztás:
A program házigazdája Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting és a Videotrening.hu alapítója, 20 éven keresztül vezette az amerikai reklámóriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. A szórakoztató, könnyen elsajátítható tudásanyagokat tartalmazó tréningjeinek egyik különlegessége a számtalan felidézett, rendkívül tanulságos megtörtént eset. E gyakorlatias megközelítésnek köszönhetően a ma megtanultakból már holnap profitálsz.
A szerző ajánlása
„36 évesen (még akkor sem) célravezető burkoltan hazugsággal vádolni az ország egyik legrangosabb üzletemberét. Még akkor sem, ha ő hasonló módon beszél veled. A történetet és a tapasztalatait is megtalálod e kurzusban.”
Dr. Serényi János
Aki már kipróbálta
„Minden üzleti kapcsolat bizalomra és partnerségre épül. Ennek feltételei között mindig ott rejlik a nyílt és őszinte kommunikáció, a másik fél megértésének szükségessége. Ez a képesség nem jön magától, ezt tanulni és folyamatosan fejleszteni kell. A kapcsolódó videótréning, valamint a mögötte állók szakértelme és tudása olyan lehetőség biztosít ehhez, amit vétek lenne kihagyni az üzleti sikerhez szükséges eszköztárból.”
Doszpod Dénes
Kockázatkezelési, vállalatirányítási szakértő, RiGoCon Kft.

„Jól érezném magamat az üzleti világban, ha nem lennének ügyfelek. Kiborít a sok vita, a sok harc!”
Egy nagyon sikeres cég tulajdonosát coacholtam. Meglepett, de valahol megértettem ezt a mondatát. Egy idő után sokak idegeit, no meg az üzleti eredményeit kezdik ki az üzleti konfliktusok. Ennek nem kell, nem szabad törvényszerűen így történnie. Ez a videótréning esettanulmányok sorával mutatja be, hogy miként lehet idejében elkerülni a konfliktusokat. A program során konkrét, könnyen elsajátítható tanácsokat, megoldásokat kapsz arra vonatkozóan, hogy – ha már így alakult – miként oldd meg véráldozat nélkül a kommunikációs konfliktusokat. Ez a videó már önmagában sokat elárul a kurzusról…

Itt bepillanthatsz az anyagba
Ezt is érdemes megnézned!
Videótréning
normál ár:
39 000 Ft+Áfa
KKV TOP100
kedvezményes ár:
29 000 Ft+Áfa
A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás oldalon add meg a
KKVTOP100
kuponkódot!
crossmenu