kkv top100 logo
kkv top100 logo

Így tájékozódom a világról – felmérés

2022 február 21.
Megosztás:

Így tájékozódom a világról

felmérés

 

Kedves Vállalkozó Társunk!

 

Hatalmas információ áradatban élünk. Ember legyen a talpán, aki a ránk zúduló üzenetekből képes kiszűrni azt, amire valójában szüksége is van. Hol, hogyan érdemes tájékozódni? A magyar gazdaság élcsapatát jelentő sikeres kis- és közepes vállalkozások – a KKV TOP100 üzleti közösség tagjai – körében is kulcskérdés, hogy a rendkívül szűkös idejükben milyen forrásokból szerezhetik be a számukra tényleg fontos tudni valókat?

Ennek a kérdésnek a megválaszolásában kérjük a közreműködését: szeretnénk világosabb képpel rendelkezni arra vonatkozóan, hogy Ön – (és a magyar cégtulajdonos, cégvezető többsége) – milyen forrásból szerzi be azokat az adatokat és információkat, amelyek az üzleti tevékenységében támogatják.

Kérjük, fordítson legfeljebb 10 percet az életéből a linken található kérdőív kitöltésére, ahol a válaszadás természetesen önkéntes és névtelen. A kutatásból származó információkat kizárólag tömegstatisztikai módszerekkel feldolgozva használjuk.

 

Miért éri meg önnek ez a néhány perces időtöltés?

Túl azon, hogy a fáradozásait választható ajándékkal szeretnénk megköszönni, – amennyiben igényli – megosztjuk Önnel a felmérés végeredményét is. Ha az Ön cége a szolgáltatásait, termékeit üzleti döntéshozók körében értékesíti, az elérésüket, a megszólításukat segítő információk birtokába jut majd a válaszokból készülő tanulmány révén.

 

Nagyon köszönjük, ha a kitöltéssel segíti munkánkat.
A kérdőívet ezen a linken éri el!

 

A link mégegyszer:
https://bit.ly/3oEjaxG

 

A választható ajándékok:

100egyszerulepes

Jövedelmezőség fejlesztő megoldások gyűjteménye

4utazuzletisiker

Hogyan lehet még sikeresebb a vállalkozásod?

10kedvezmeny3

Valamennyi ActionCOACH szolgáltatásra egy évig

Szilágyi László
ML ActionCOACH Magyarország

crossmenu