kkv top100 logo
kkv top100 logo

Így csökkentsd hatékonyan a költségeidet – nem csak a gazdasági válság idején!

2022 január 3.
Megosztás:
A program házigazdája Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting és a Videotrening.hu alapítója, 20 éven keresztül vezette az amerikai reklámóriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. A szórakoztató, könnyen elsajátítható tudásanyagokat tartalmazó tréningjeinek egyik különlegessége a számtalan felidézett, rendkívül tanulságos megtörtént eset. E gyakorlatias megközelítésnek köszönhetően a ma megtanultakból már holnap profitálsz.
A szerző ajánlása
„Nagyon egyetértek azzal a mondással, miszerint: Azt a pénzt, amit nem költesz el, nem kell megkeresned. Az üzenet egyszerű. E kurzus segítségével a megvalósítás is az.”
Dr. Serényi János
Aki már kipróbálta
„Lám, léteznek kiváló, fájdalommentes, új értéket teremtő költségcsökkentési megoldások.”
Mészáros Zsolt
Creator

Az „okos” költségcsökkentés a cégünk szárnyalásakor is kiemelt fontosságú téma. Nehezebb időkben pedig különösen az. Ezen videótréning segítségével megismersz több tucat bevált módszert, megoldást. Mint tudjuk, sokszor az elkövetett hibás döntésekből, a rossz megközelítésben megvalósított költségcsökkentések drámai következményeiből lehet a legtöbbet tanulni. Tarts velem, ismerd meg és alkalmazd a legjobb megoldásokat!

Ízelítőül nézd meg a lenti videót!

No és ha már a költségcsökkentésről beszélünk, akkor ne feledd, hogy most a teljes programot ennek szellemében tudod megvásárolni.

Itt bepillanthatsz az anyagba
Ezt is érdemes megnézned!
Videótréning
normál ár:
39 000 Ft+Áfa
KKV TOP100
kedvezményes ár:
29 000 Ft+Áfa
A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás oldalon add meg a
KKVTOP100
kuponkódot!
crossmenu