kkv top100 logo
kkv top100 logo

Értékesíts, ne csak próbálkozz!

2021 december 10.
Megosztás:
A program házigazdája Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting és a Videotrening.hu alapítója, 20 éven keresztül vezette az amerikai reklámóriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. A szórakoztató, könnyen elsajátítható tudásanyagokat tartalmazó tréningjeinek egyik különlegessége a számtalan felidézett, rendkívül tanulságos megtörtént eset. E gyakorlatias megközelítésnek köszönhetően a ma megtanultakból már holnap profitálsz.
A szerző ajánlása
„Ha keveset foglalkozol az értékesítéssel, akkor sikertelen lesz a céged. Akkor is az lesz, ha túl sok „kapufát” lősz az értékesítési munka során. A „gólhelyzetek kialakítását és azok hatékony kihasználását sajátíthatod el e programomból.”
Dr. Serényi János
Aki már kipróbálta
„Vezetőként minek örülhetnénk jobban egy oktatási programot követően, mint hogy ilyen és ezekhez hasonló véleményeket halljunk a munkatársainktól? »Ilyen hasznos fejlesztési programban még nem vettem részt.« »Már számokkal bizonyítható, hogy ez a videótréning gyorsan hozza az újabb és újabb értékesítési sikereket.« Nagyon örülök, hogy megkezdtük a videótréningek használatát. Az eredmények alapján számos egyéb témában is építünk a videotrening.hu anyagaira.”
Gerendai Károly
ügyvezető igazgató, Aon Magyarország

„Főnök, nem megy az értékesítés, mert nem elég jó a termékünk.”
„Azért nem megy az eladás, mert a versenytársak olcsóbbak”.
„Nem tudunk eleget értékesíteni, mert gyenge a megjelenésünk. Öreg autó, régi mobil.”
„A piac nagyon leült…”
„Az a gát, hogy nem költünk eleget reklámra.”
„Én sok potenciális ügyfelet próbáltam felhívni, de elzárkóztak a találkozástól.”

Ez a videótréning nem foglalkozik a valamennyiünk által oly gyakran hallott kifogásokkal. A fókusz kizárólag a sikeres értékesítés fortélyain, megoldásain van. Mert pusztán próbálkozni ma már nagyon kevés…
A most speciális árkedvezménnyel elérhető videótréning (amibe itt bele is pillanthatsz) bizonyítottan nagyban segíti a hatékony értékesítést.
Lemarad a versenyben az, aki a bevételeit nem tudja folyamatosan növelni.

Itt bepillanthatsz az anyagba
Ezt is érdemes megnézned!
Videótréning
normál ár:
39 000 Ft+Áfa
KKV TOP100
kedvezményes ár:
29 000 Ft+Áfa
Tavaszi kedvezmény:
19 500 Ft+Áfa
csak május 26-ig érvényes! 
A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás oldalon add meg a
KKVTOP100
KKV-MÁJUS
kuponkódot!
Megvásárolom
crossmenu