kkv top100 logo
kkv top100 logo

Cégvezető tapasztalataid legjobb kamatoztatása

2022 szeptember 28.
Megosztás:

Hogyan legyél Te is business coach?

[exkluzív franchise lehetőség] 

 

Érdekel egy különleges üzleti lehetőség, amelyben munkára foghatod korábbi üzleti és élet-tapasztalataidat, az emberismeretedet? Szívesen kamatoztatnád ezt az értékes tőkét Te is business coach-ként? Foglalkoztat a gondolat: hogyan válhatsz alkalmazottból vállalkozóvá? 

Még alkotó erőd teljében, további célok után kutatva választhatsz magadnak olyan utat, amelyen haladva csak rajtad múlik, menyire leszel sikeres. Ráadásul saját üzleted építőanyaga leginkább az a tudás és tapasztalat, amit az évtizedek hosszú sora alatt halmoztál fel magadban. Igen, ezt mostantól másképpen teheted valódi értékké: üzleti coach szerepben, más vállalkozók üzletét támogatva, de közben a sajátodat építve.

Igazi hatás-többszörözés, hogy üzleti coachként minden, amit teszel valódi érték, fejleszti a vállalkozókat, és közben az Ő cégeik is növekednek. Támogatott ügyfeleidből felépíthetsz egy valódi közösséget, amely teljesítményével visszaigazolja a fáradozásaidat. Olyan tanulási spirálba kerülsz, mely a személyes boldogulásod, szakmai fejlődésed és vezetési képességeid integrációjára alapozódik.

Milyen előnyök és lehetőségek várnak Rád a világ elsőszámú business coaching franchise szervezetében? Hogyan tudod Te is felépíteni a saját üzletedet, megalapozni az egzisztenciádat, mint business coach? Hogyan segít Neked ebben az ActionCOACH kiépített rendszere és háttértámogatása? Ismerd meg most azt a módszertant, ami a világ 80 országában segíti a fejlődni akaró vállalkozásokat és cégeket, kattints ide a további infókért: https://actionfranchise.hu/

crossmenu