kkv top100 logo
kkv top100 logo

Beszéld perfektül a videokonferencia nyelvét!

2021 december 3.
Megosztás:
A program házigazdája Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting és a Videotrening.hu alapítója, 20 éven keresztül vezette az amerikai reklámóriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. A szórakoztató, könnyen elsajátítható tudásanyagokat tartalmazó tréningjeinek egyik különlegessége a számtalan felidézett, rendkívül tanulságos megtörtént eset. E gyakorlatias megközelítésnek köszönhetően a ma megtanultakból már holnap profitálsz.
Serényi János
Videótréning
normál ár:
39000 Ft + ÁFA
KKV TOP100
kedvezményes ár:
29000 Ft + ÁFA
A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás oldalon add meg a
KKVTOP100
kuponkódot!
Napjainkban már nem kérdéses, hogy aki az üzleti életben nem használja jól a videokonferencia, a videós beszélgetés eszköztárát, az komoly hátrányba kerül.

Egy olyan világban élünk, amelyben a vállalatok kb. 80-85%-a rendszeresen él a videós kommunikáció lehetőségével. Ez a szám a home office folyamatosan növekvő népszerűségével párhuzamosan még tovább fog nőni. Nem véletlen, hogy mind több cég már házi stúdióban tanítja a munkatársait az új kommunikációs „nyelv” professzionális használatára. Az e témában elkészült videotréninget most különösen kedvező áron tudod megtekinteni, a bemutatott technikákat gyorsan elsajátítani. Az egyes témakörök szórakoztatóan tanulságosak, miként ezt az itt látható filmrészlet is bizonyítja.
Tovább a tréning oldalára
crossmenu