kkv top100 logo
kkv top100 logo

A koronavírus és az okos költségcsökkentés

2022 február 23.
Megosztás:

A világot sújtó járvány nyomán mind több cég teszi fel magának a kérdést: Mely területeken vétek, s melyeken érdemes azonnal költséget csökkentenem? Az „Így csökkentsd a költségeidet –nem csak a gazdasági válság idején” című kurzusunk több tucat ötlettel segíti a program résztvevőit. A lehetőségek köre igen sokrétű, ezért – a partnereink érdekében – a jövőben is gyakran térünk vissza e témára. A kényszer önmaga is kitermel bizonyos kedvező fejleményeket.

Természetesen a jelentős időmegtakarítás mellett a home office egyik előnye az, hogy nem kell a közlekedésre (üzemanyag, jegyvásárlás) költeni.

Érdemes megnézni (hiszen erre sokszor sajnáltuk már az időt), hogy a megfelelő áramszolgáltatóval vagyunk-e kapcsolatban!

Vegyük sorra, hogy melyek az a szolgáltatások, amelyekre előfizettünk, de sosem használunk. (Gym és társai!)

Itt az ideje immár annak is, hogy felkutassuk a jó választ a következő kérdésekre:

„Vajon a megfelelő csomagot veszem igénybe a különböző szolgáltatóknál?”
„Vállalkozóként, tulajdonosként ismerem-e mindazon lehetőségeket, amelyekkel legálisan csökkenthetem az adófizetési kötelezettségemet?”

A kurzusunk résztvevői és ezen sorok olvasói közül egészen biztosan sokan meglepődnek majd akkor, amikor összegzik az elmondottakból elérhető havi megtakarításokat!

crossmenu